Архів ◊ Серпень, 2015 ◊

• 31st, Понеділок, Серпень 2015

dsc_7959 Шановні нотаріуси та працівники нотаріальних контор!

Щиросердечно віта ю Вас із професійним святом –
Днем нотаріату!
Бути нотаріусом почесно і відповідально. Щодня до нотаріуса за порадою та допомогою звертаються тисячі громадян. Рівнем вашого професіоналізму та принциповості визначаються не лише стан правової культури суспільства, а і його стабільність, моральний мікроклімат.
Впевнен а , що нотаріуси, яким властиве усвідомлене почуття відповідальності, й надалі вірно служитимуть інтересам України та її громадян, з честю примножуватимуть славні традиції своєї професії, докладатимуть зусиль задля утвердження на теренах краю ідеалів верховенства права та справедливості.
Прийміть слова глибокої вдячності за високий професіоналізм, активну участь у поширенні правових знань та посиленні соціального захисту наших громадян.
Бажа ю В ам міцного здоров’я, щастя, життєвих гараздів, благополуччя та нових професійних перемог!

З повагою

Селищний голова                                                                         Н.С.ЗБАРАЩЕНКО

Категорія: Новини
• 31st, Понеділок, Серпень 2015

dsc_7952 Шановні  вчителі та батьки!

Дорогі учні!

Сердечно  вітаю всіх з початком нового навчального року і Днем знань!

1 вересня – це день, з якого починається дорога в майбутнє для кожного з нас. Це день, що дає можлив і сть дорослим повернутися у свої золоті роки, а учням – до своєї другої домівки – у школу.

Саме в День знань ми з особливою теплотою згадуємо своїх вчителів і викладачів, їх неоцінену роботу розуму й серця.

Усім, хто в цей день прийшов до школи набувати  знання, бажаю досягти своєї мети у житті, знайти взаєморозуміння з викладачами та батьками, зустріти добрих та надійних друзів.

Найщиріші слова подяки вчителям, які щедро діляться своїми знаннями, своєю любов’ю та невтомною працею допомагають  пізнавати світ, прищеплюють найвищі моральні цінності, виховують справжніх патріотів нашої держави, адже їх  мудрість і доброта залишаються з вихованцями на все життя.

Прийміть найщ и ріші вітання усі, хто навчається і навчає! Нехай сторицею окупляться ваші труди, хай тільки радість приносять діти та вдячні учні. А школярам – оптимізму, добра, удачі, успіхів і впевненості у своїх силах.

З повагою

Селищний голова                                                                       Н.С.ЗБАРАЩЕНКО

Категорія: Новини
• 25th, Вівторок, Серпень 2015

Першим з вітальним словом  звернулась Гребінківський селищний голова Збаращенко Н.С.  тепло вітаючи присутніх зі святами, які співпали в один день. Наталія Сергіївна закликала своїх земляків до згуртованості, взаємної підтримки і поваги, дружби, до миру та спокою, а ще — до глибокої віри у переможне завершення війни на Сході України, надії у світле майбутнє рідної неньки — України.

Голова Васильківської районної ради Веремейчик В.П.  щиро віншував гребінківчан та усіх присутніх  з 24 річницею Дня  Незалежності  та Днем Прапора, побажав добра, здоров’я, процвітання, миру і спокою на нашій землі, добробуту, оптимізму.

В програмі заходів:

–      концерт учасників художньої самодіяльності;

–     загально селищна акція “Повертайся живим”: виготовлення символічних дитячих подарунків солдатам, які захищають Україну, конкурс малюнків на асфальті “Ні війні в Україні”, майстер-клас з малювання  на папері “За мир на всій планеті”. Голова селищної ради частувала присутніх запашним короваєм, а самі маленькі  отримали морозиво.

Відбувся конкурс Українська вишиванка де  були вручені призи за найкращу вишиванку жителям селища: Іванник Раїсі Іванівні, Куценко Оксані  Анатоліївні, Дворецькій Олені Григорівні. Також призи були вручені  за найкращі вишиванки п ятьом дівчаткам та трьом хлопчикам.

dsc008341

dsc008531

dsc00857

dsc00860

dsc00780

dsc007811 dsc00783

dsc00785 dsc00794 dsc00803

dsc00812

dsc00825 dsc00820

dsc00828

dsc00854

dsc00837 dsc00844

dsc00846

dsc00863 dsc00874

dsc00875

dsc00887

Категорія: Новини
• 19th, Середа, Серпень 2015

298634

Шановні земляки!

Дата проголошення незалежності України стала поворотною віхою в історії розвитку Української держави і могутнім стимулом для плідної, натхненної праці заради миру й добробуту.
Наше селище завжди було селищем-трудівником. За роки незалежності нам вдалося подолати труднощі становлення демократії держави. І навіть у настільки нелегкий період економічного спаду наш народ, завдяки працьовитості та цілеспрямованості, вносить гідний вклад в розвиток нашого рідного селища та всієї України.
День Незалежності України для нас є свято єднання, переоцінки наших ідеалів і орієнтирів розвитку державності і зміцнення стабільності.

Нашим захисникам, героям, які воюють в АТО  я хочу подякувати, адже саме ви  залишаєтесь приклад ом служіння рідній державі. Ваше ставлення до  громадського обов’язку є взірцем для всіх наступних поколінь. Будуючи свою державу, ми маємо яскравий приклад героїзму, самопожертви за свій народ, за свою державу, за наше селище, невичерпне джерело патріотизму, високий взірець наслідування.

Від усієї душі бажаю всім вам міцного здоров’я, щастя, добра, достатку, миру, наполегливості і перемог у вирішенні життєво важливих проблем нашого селища і подальших успіхів у всіх справах і починаннях в ім’я процвітання незалежної  України та нашого краю.

Запрошую жителів та гостей селища 23 серпня 2015 р. о 19.00 годині на свято присвячене  Дню Незалежності,  яке відбудеться в парку біля ц укрового заводу.

З повагою

Селищний голова                                            Н.С.ЗБАРАЩЕНКО

Категорія: Новини
• 19th, Середа, Серпень 2015

dsc09676 Шановні гребінківчани ! Успіхи кожного з нас складають багатство країни, а найяскравіші досягнення обов’язково зазначаються підняттям прапора. Повага до прапора – це повага громадян до своєї історії та культури, запорука збереження громадянського миру та міжнаціональної злагоди. Саме тому День Державного прапора України – це одне з тих свят, які уособлюють почуття гордості українців за свою Батьківщину.
Бажаю вам, шановні земляки, упевненості і стабільності, здоров’я та успіхів у добрих справах на благо рідного краю, нашої великої Батьківщини, над якою гордо майорить Державний український прапор.

З Днем Державного прапору! Щастя вам, стабільності, добробуту та наснаги! Зі святом!

З повагою

Селищний голова                                                          Н.С.ЗБАРАЩЕНКО

Категорія: Новини
• 14th, П’ятниця, Серпень 2015

5 серпня відбулася зустріч-знайомство  нових співвласників колективного підприємства “Гребінківський комбінат комунальних послуг” з головою селищної ради Н.С. Збаращенко та соціально активними мешканцями селища.

Представники комбінату ініціювали цю зустріч з метою інформування громади про наміри керівництва підприємства щодо безпечного складування відходів  і зниження їх негативного впливу на компоненти природного середовища за рахунок реконструкції існуючого звалища  та переводу його у ряд інженерних споруд ( розміщення сміттєсортувальної лінії та комплексу дегазації).

Керуючись принципами взаємопорозуміння та соціальної відповідальності, нова команда КП “Гребінківський КПП” вже в серпні безоплатно прийняла від громади на захоронення 14 вантажних автомобілів сміття від Гребінківської гімназії.

Також, на прохання Гребінківського селищного голови щодо першочергових нагальних потреб громади, підприємство погодилось за власні кошти профінансуватироботи по відновленню водопостачання центральної частини селища (лікарні, школи, дитячого садка…) та житлових будинків по вуліці Леніна. І це тільки початок співпраці.

З метою забезпечення прозорості діяльності підприємства та співпраці з громадскістю, КП “Гребінківський КПП” створило свою сторінку на Facebook та пропонує мешканцям селища звертатися через неї з усіма питаннями та пропозиціями щодо діяльності підприємства. В подальшому буде функціонувати сайт підприємства та цілодобова “гаряча лінія”.

Запрошуємо до співпраці та спільного вирішення нагальних проблем селища та сподіваємося на взаємопорозуміння.

Адміністрація КП “Гребінківський комбінат комунальних послуг”

Категорія: Новини
• 11th, Вівторок, Серпень 2015

d181d0bad0b0d187d0b0d0bdd0bdd18bd0b5-d184d0b0d0b9d0bbd18b-1 Вітаю Вас зі святом Маковея! Нехай злагода і добробут будуть у кожному домі, адже вічне прагнення народу до миру, свободи, кращого життя непереможне. Хай прийде здоров я, любов, щастя, душа знайде проблиски світла, серце пламеніє любов ю, а помисли стануть щирими та добрими!

Від усього серця зичу щастя і благополуччя в кожен будинок, кожній Українській сім ї! Хай Господь оберігає Вас, Ваші родини та Ваших близьких, кожного солдата та офіцера, що захищають нашу Україну від ворога-загарбника! Миру над Вашими головами та у Ваших серцях! БЛАГОСЛОВИ, ГОСПОДИ, ЄДИНУ Й НЕПОДІЛЬНУ  УКРАЇНУ,  НАШЕ СЕЛИЩЕ ТА КОЖНОГО З НАС ВІД ВОРОГА-ОКУПАНТА!

Категорія: Новини
• 11th, Вівторок, Серпень 2015

dsc09935 Щиро вітаю вас з Днем молоді!

Бути молодим прекрасно, ви це і самі чудово знаєте, але не забувайте, що бути молодим означає ще й бути незалежним, бути неупередженим, бути безстрашним, вірити в свої сили і знати, що немає нічого недосяжного.

Молодість – це час мрій і надій, пошуку свого життєвого шляху, бажання діяти, дивувати світ своїми сміливими ідеями і досягненнями. Нехай він стане для вас світлою сторінкою життя! Успіхів вам в усіх справах і починаннях, любові, щастя, невичерпної енергії та оптимізму!

Серце радіє і співає, коли бачиш, що знайома тобі молодь не по роках розумна і талановита цінує добро і намагається внести свій посильний внесок у загальне щастя своєї родини та свого селища! Я хочу побажати вам довгих, прекрасних років благополучного життя і виконання всіх бажань!

З повагою

Селищний голова                                                        Н.С.ЗБАРАЩЕНКО

Категорія: Новини
• 07th, П’ятниця, Серпень 2015

dsc09684 Шановні працівники будівельної галузі!

Щиро вітаю вас із професійним святом – Днем будівельника!

Ви обрали дуже складну, але водночас надзвичайно важливу професію, адже будівельна галузь є одним з головних індикаторів розвитку і стабільності економіки країни.

Ваша практична діяльність – реальний внесок в оновлення міст, селищ і сіл нашої країни, коли будуються нові об’єкти освіти, охорони здоров’я, унікальні спортивні споруди, відновлюються храми, пам’ятки історії й культури. Навіть за складних економічних умов ви шукаєте шляхи поліпшення своєї діяльності, конкурентоздатності будівельної продукції, зростання авторитету професії будівельника.

Зичу вам здоров’я, успіхів і натхнення, благополуччя вашим сім’ям. Нехай ваша праця приносить вам радість і достаток, людям – затишок зручних осель, а Україні – процвітання.

З повагою

Селищний голова                                                     ЗБАРАЩЕНКО Н.С.

Категорія: Новини
• 06th, Четвер, Серпень 2015

dsc09933 Шановні працівники ветеринарної служби Гребінок !

Щиро вітаю Вас з нагоди професійного свята – Днем працівників ветеринарної медицини.

Щиро вдячна Вам за сумлінне виконання Ваших професійних обов’язків: забезпечення профілактики, діагностики та лікування сільськогосподарських тварин, гарантій якості та безпеки агропромислової продукції.

У ваших руках – складна і відповідальна справа. Приємно усвідомлювати, що люди, які працюють в цій галузі медицини, – віддані своїй професії, для вас робота – це і покликання, і вічний неспокій, і щоденна копітка праця.

Ви охороняєте територію селища від занесення збудників інфекційних хвороб тварин, проводите профілактику, ведете державний нагляд за якістю та безпекою продукції тваринного і рослинного походження. Свідченням цього є епізоотичне благополуччя району.

Сподіваюся, що Ви й надалі з високою відповідальністю та сумлінням будете виконувати поставлені перед Вами завдання, дбати про нові професійні здобутки, а ваші зусилля винагороджуватимуться повагою і вдячністю жителів Гребінок.

Нехай кожна мить життя радує своєю неповторністю. Хай усе добре, зроблене з душею і натхненням, повертається до Вас сторицею!

Бажаю Вам, вашим рідним і близьким міцного здоров’я, щастя, прихильності долі, миру і процвітання, успіхів у здійсненні намічених планів!

З повагою

Селищний голова                                              Н.С.ЗБАРАЩЕНКО

Категорія: Новини