Архів ◊ Квітень, 2014 ◊

• 30th, Середа, Квітень 2014

d0b7d0b0d0b3d180d183d0b6d0b5d0bdd0bdd0bed0b52 Шановні мешканці Васильківського району!

Від щирого серця вітаю вас з Днем міжнародної солідарності трудящих.

Це свято має давню, неоднозначну історію, але, разом з тим, залишається поза політикою. Першотравень завжди був святом тих, хто вміє та любить працювати. Він уособлює споконвічне прагнення нашого народу до праці – джерела життя і процвітання. В непростий для України час мета в усіх нас повинна бути одна – об’єднавши зусилля, робити все можливе, щоб забезпечити гідне життя кожній людині і всьому українському народу в цілому. Запорукою цьому має стати повсякденна праця, панування миру, спокою і громадської злагоди у нашому рідному домі – Україні.

Нехай чудове свято Весни, Миру та Свободи надихає всіх нас на створення добробуту та щасливого майбутнього. Бажаю вам міцного здоров’я, родинного благополуччя, оптимізму та впевненості у завтрашньому дні!

З повагою,

Голова Васильківської РДА                                                  В.І. Одинець

Категорія: Новини
• 30th, Середа, Квітень 2014

Управління соціального захисту населення Васильківської районної державної адміністрації   інформує.

У зв’язку з проходженням Центром професійної реабілітації  інвалідів чергового ліцензування відбулися зміни в переліку робітничих професій ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ЦЕНТРУ ПРОФЕСІЙНОЇ РЕАБІЛІТАЦІЇ ІНВАЛІДІВ (с.ЛЮТІЖ ВИШГОРОДСЬКОГО РАЙОНУ) ЗА РОБІТНИЧИМИ ПРОФЕСІЯМИ:

з\п

Найменування робітничих професій

Термін навчання

(міс.)

Обсяг набору слухачів

Початок професійної реабілітації

(з профвідбором)

1

Оператор комп’ютерного набору

10

30

28.08.2014

2

Манікюрник

3,8

10

28.08.2014

3

Вишивальниця

10

12

28.08.2014

4

Швачка

6

12

28.08.2014

5

Слюсар з ремонту автомобілів

10

14

28.08.2014

6

Обліковець з реєстрації бухгалтерських даних

10

10

28.08.2014

7

Секретар керівника

10

10

28.08.2014

8

Бджоляр

6

10

15.12.2014

9

Перукар (перукар-модельєр)

6

12

Червень 2014

10

Взуттьовик з ремонту взуття

5

14

28.08.2014

Перелік документів, які необхідно подавати для навчання:

1. Направлення від управління соціального захисту населення Васильківської районної державної адміністрації
2 . Заява на проходження професійної реабілітації в Центрі;
3. Документ про освіту (копія):
–   свідоцтво про базову середню освіту (9 класів);
–   атестат про повну середню загальну освіту (11 класів) чи диплом про середню спеціальну освіту;
–  документ про освіту, достатню для оволодіння відповідними професіями 4. Медична довідка – форма 086-у, з обов’язковим висновком медичної комісії про професійну придатність в такій редакції: „ навчатися та працювати за обраною робітничою професією (вказати професію) може;
у  довідці обов’язково вказується інвалідизуючий діагноз і діагнози супутних захворювань, сформульовані згідно з класифікацією, затвердженою МОЗ України, інформація про щеплення проти дифтерії та правця у відповідності до календаря профілактичних щеплень (від 01.03.2010)
5. Виписка з особової амбулаторної картки стосовно динаміки інвалідизуючого захворювання за останні 2 роки.
6. Довідка МСЕК  про встановлення групи інвалідності, де зазначено реабілітаційний потенціал інваліда (копія).
7. Індивідуальна програма реабілітації, видана МСЕК (копія).
8 . Паспорт (копія).
9. Дві фотокартки розміром 3х4.
10. Картка індивідуальної профконсультації клієнта, видана місцевим центром зайнятості.

По закінченні курсу навчання випускники складають державні іспити і отримують свідоцтво державного зразка про набуття робітничої професії.
Центр обладнано за принципами безбар’єрності та всюди доступності. Комфортабельні 1-2-місні кімнати, побутові приміщення обладнані для зручного проживання інвалідів, у тому числі візочників.
Професійне навчання в Центрі поєднується з медичним спостереженням, заходами соціальної, психологічної та фізичної реабілітації. До послуг слухачів: кабінет фізіотерапії, зал лікувальної фізкультури, бальнеолікування, масаж, комп’ютерна діагностика, консультації психолога та соціального працівника, групові тренінгові заняття. У вільний від занять час слухачі беруть участь в художній самодіяльності, готують та проводять концерти, виставки, конкурси та дискотеки.

Професійне навчання, заходи з соціальної, психологічної, фізичної реабілітації та медичне спостереження, проживання та харчування слухачів у Центрі забезпечуються за рахунок коштів Державного бюджету.
Документи вступників приймаються Приймальною комісією Центру постійно протягом року. Зарахування до Центру здійснюється за результатами попереднього розгляду пакетів документів та професійного відбору в Центрі.

Бажаючим пройти курс професійної реабілітації в Центрі слід звернутися до управління соціального захисту населення Васильківської районної державної адміністрації  за адресою:

м.Васильків , вул.Соборна, 99, або за тел.(04571) 2-25-06

Категорія: Новини
• 25th, П’ятниця, Квітень 2014

ГРЕБІНКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

Васильківського району

Київської області

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

від 2 2 квітня 2014 року                                                                                    № 24

смт Гребінки

Про організацію проведення Проводів в селищі

В зв’язку з проведенням Проводів на селищному кладовищі 27 квітня 2014 року

П О С Т А Н О В Л Я Ю :

1. Просити керівників підприємств, організацій та установ селища виділити автотранспорт для перевезення людей на кладовище, зокрема:

– ПАТ “Гребінківський машинобудівний завод” (голова правління Майструк Ю.Б.) – один автобус від автобусної зупинки біля цукрового заводу;

– ПАТ “Саливонківський цукровий завод” (в.о. виконавчого директора Рябчун П.М.) – один автобус від вулиць Димитрова, Перемоги;

– МНВК “Гребінківський” (директор Шевченко В.В.) – один автобус з вулиць Партизанська, Набережна та прилеглих до них вулиць;

– Гребінківська ЗОШ І-ІІІ ст. (директор Ковальчук В.М.) – один автобус від вулиць Ярова, Шевченка, К.Маркса;

– ДП ДГ “Саливінківське” (директор Фурман В.А.) – один автобус з вулиць Лугова, К.Маркса.

2. Вищевказаним керівникам забезпечити організацію руху автобусів з місць відправлення на кладовище і в зворотньому напрямку з 9.00 до 15.00.

3. Начальнику Гребінківського селищного відділення міліції Копилову В.Ю. організувати чергування працівників міліції на селищному кладовищі 27 квітня 2014 року з 8.30 до 15.00.

4. Директорам КП “Гребінківське ЖКГ” (директор Парфьонов М.С.) та КП “Гребінківський ККП” (директор Даниленко П.А.) організувати чергування відповідальних осіб на селищному кладовищі з 8.00 до 15.00 27 квітня 2014 року.

5. Заступнику селищного голови Руденку В.М. організувати передачу оголошення по місцевому радіомовленню про порядок перевезення людей до кладовища в день Проводів 27 квітня 2014 року.

Селищний голова                                                          Н.С.ЗБАРАЩЕНКО

• 19th, Субота, Квітень 2014

img_40261 Шановні жителі селища Гребінки!

Нинішнього року цей Великий день світлого христового Воскресіння приходить до православних християн і греко-католиків в неділю, 20 квітня, коли природа вже торжествує своїм біло – пінним цвітінням садів, а сонце не просто грає, а й дарує тепло.

Торжествує у великий день і природа, і людина. Бо це найбільше християнське свято року. Воно святкується урочисто і дарує людям радість, надію, любов, віру. Адже Воскресіння Христове утверджує, що життя людське не обривається, як нитка, нас чекає життя вічне. Ісус Христос своїм воскресінням довів це.

Ранком на Великдень, перед тим, як має сходити сонце, наші предки відчиняли усі віконниці і відслоняли фіранки на вікнах, знімали з підвіконня зайві предмети, щоб ніщо не могло б не пропустити до хати чародійного проміння великоднього сонця з неба, що за народним віруванням проносить у дім щастя і здоров’я.

Нехай же вони разом з радістю завітають і у ваші оселі!

Цей Великий день увійшов у наші душі з дитинства своїми величністю і торжеством. Великдень – свято духовного очищення та оновлення, яке сповнює наші серця непохитною вірою у всепереможність добра, світла та надії.

Це свято дає нам усім нагоду ще раз зіставити наші думки, почуття, дії, переконання з вічними християнськими чеснотами й цінностями, пересвідчитися, чи все правильно ми чинимо по відношенню до близьких своїх.

Нехай же поміж нами завжди живуть мир, взаєморозуміння, злагода і справедливість. Бажаю зміцнити дух і тіло на добрі справи, відсвяткувати з Богом у серці, приймати бажаних гостей за щедрим і хлібосольним столом. Нехай Пасхальні дзвони дійдуть до кожного серця і подарують нові надії та сподівання на мир і щастя, стабільність і добробут.

Нехай усі ми будемо сповнені миром, надією та любов’ю!

Благополуччя, добра, здоров’я, достатку кожній родині, а нашому селищу і рідній державі – миру, економічного зростання і Божого благословення на довгі та щасливі роки!

Христос Воскрес! Воістину Воскрес! З Пасхою будьмо здорові!

Щиро Ваша  Збаращенко Наталія Сергіївна.

Категорія: Новини
• 15th, Вівторок, Квітень 2014

На виконання пункту 4 розпорядження Кабінету Міністрів України від 31.03.10 №777-р,  листа Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 25.02.2014 №7/21-2226, розпорядження виконуючого обов’язки голови Васильківської районної державної адміністрації від 08.03.2014 року №80 “Про проведення у Васильківському районі двомісячника благоустрою населених  пунктів” та рішення виконкому Гребінківської селищної ради від 17 березня 2014 року № 9 “Про проведення двомісячника по благоустрою, озелененню та санітарній очистці селища”  в рамках щорічної всеукраїнської акції з благоустрою «За чисте довкілля» в селищі організовано та проведено День благоустрою в рамках щорічної всеукраїнської акції з благоустрою, який пройшов 12 квітня 2014 року.

В акції загалом взяли участь 264 особи з 22 підприємств, організацій та установ селища. Проведено роботи по прибиранню прибудинкових територій адміністративних будівель, частини території старого кладовища по вулиці Робітнича загальною площею 3,8 га, частини території, прилеглої до берега річки Протока. Найбільш активно взяли участь у проведенні Дня благоустрою працівники наступних організацій: ПАТ “Гребінківський мащинобудівний завод”, ДП ДГ “Саливінківське”, ТДВ “Агропрогрес”, КП “Гребінківське ЖКГ”, КП “Гребінківський ККП”, ФГ “Олександра”, Васильківський районний ЦДЮТ, Гребінківська ЗОШ І-ІІІ ст., ДНЗ “Казочка”, ДНЗ “Дзвіночок”, а також інші підприємства, організації та установи. Ліквідовано одне несанкціоноване сміттєзвалище, вивезено на селищне сміттєзвалище 25 кубічних метрів сміття.

Двомісячник по благоустрою, озелененню та санітарній очистці селища продовжується.

dsc05678 dsc05689 dsc05694 dsc05691 dsc05692 dsc05695

Категорія: Новини
• 08th, Вівторок, Квітень 2014

Відповідно до Положення про щорічний обласний конкурс Місто ( селище ) найкращого благоустрою , затвердженого розпорядженням голови облдержадміністрації від 14.03.2000 року № 119  ( із наступними змінами )         18 березня 2014 року в Київській обласній державній адміністрації відбулося засідання Комісії з конкурсного відбору міста ( селища ) Київської області найкращого благоустрою та другого етапу всеукраїнського конкурсу Населений пункт найкращого благоустрою і підтримки громадського порядку ”.

За результатами розгляду показників реалізації Програми соціально-економічного та культурного розвитку за 2013 рік, Комісія прийняла рішення:

по першій категорії  міст визначено переможцями: м. Славутич – перше місце, м. Ірпінь – друге місце,   м. Яготин – третє місце;

по другій категорії: місце не присуджувати;

по третій категорії смт. Гребінки, Васильківського району – перше місце, селище Згурівка – друге місце.

Представлені на розгляд матеріали учасників Всеукраїнського конкурсу “Населений пункт найкращого благоустрою і підтримки громадського порядку” за II-V категоріями (місто Біла Церква, м. Славутич, селище Гребінки Васильківського району) рекомендовано до участі у третьому його етапі.

Категорія: Новини
• 08th, Вівторок, Квітень 2014


ГРЕБІНКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

Васильківського району

Київської області

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

в ід 17 березня 20 14 року                                                    № 11

смт Гребінки

Про заходи щодо економії та

використання бюджетних

коштів

Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 01.03.2014 року № 65 «Про економію державних коштів та недопущення втрат бюджету», на виконання розпорядження Кабінету Міністрів України від 01.03.2014 року № 156-р «Про заходи щодо збалансування місцевих бюджетів у 2014 році в процесі їх виконання», керуючись ст.28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» , виконком селищної ради

В И Р І Ш И В :

Затвердити заходи щодо економного та раціонального використання державних коштів, передбачених для утримання органів державної влади протягом 2014 року по Гребінківській селищній раді (додаток № 1).

Селищний голова                                                 Н.С.ЗБАРАЩЕНКО

Додаток № 1

до рішення виконкому

від 17.03.2014 року № 11

Заходи щодо економного та раціонального використання державних коштів, передбачених для утримання органів державної влади протягом 2014 року по Гребінківській селищній раді .

1.Припинення проведення ремонтів за рахунок бюджетних коштів. Косметичні ремонти приміщень проводити власними силами ( ДНЗ «Казочка», ДНЗ «Дзвіночок», бібліотеки).

2.Тимчасове припинення встановлення доплат за виконання обов’язків тимчасово відсутніх працівників (ДНЗ «Казочка», ДНЗ «Дзвіночок»).

3.Припинення заповнення вакантних посад ( директор Будинку культури – 1 одиниця, спеціаліст І категорії ( державна служба) – 1 одиниця).

4.Розроблення заходів з енергозбереження із забезпеченням зменшення витрат на оплату енергоносіїв ( ДНЗ «Казочка», ДНЗ «Дзвіночок», КП «Гребінківське ЖКГ»).

5.В зв’язку із значним підвищенням температури повітря закінчити опалювальний сезон у приміщенні:

– Будинку культури з 15.03.2014 року

– бібліотеки для дорослих з 01.04.2014 року.

Категорія: Рішення сесій
• 05th, Субота, Квітень 2014

Побілка дерев в центральному парку та вулиці Леніна

dsc056081 dsc05635 dsc05650 dsc05670


Категорія: Новини