Архів ◊ Листопад, 2014 ◊

• 24th, Понеділок, Листопад 2014

21 листопада 2014 року із запаленими свічками, живими квітами,снопами з колосків та молитвою на селищному Меморіалі пам’яті жертв голодомору жителі Гребінок вшанували світлу пам’ять  тих, кого скосила безжалісна коса Голодомору.

Скорботний захід-реквієм проведено за участі делегацій підприємств, установ, учнівської молоді та жителів селища. Зі словом – спомином про страшні роки Голодомору до присутніх звернувся історик-краєзнавець, житель нашого селища Таран Микола Полікарпович. Хвилиною скорботи вшановано пам’ять  наших односельчан.

Панахиду по безвинно померлим відправив ієромонах отець Парфеній.

Виносимо подяку ФОП Головатій Наталії Олександрівні за надання допомоги у проведенні заходу.

22 листопада 2014 року делегація селища Гребінки прийняла участь у районному заході Пам’ять єднає у селі Барахти.

Виконком Гребінківської селищної ради

dsc09821 dsc09803 dsc09832 dsc098131 dsc09819 dsc09820 dsc09824 dsc08228

Категорія: Новини
• 20th, Четвер, Листопад 2014

21.11.2014 року                                             14.30

СЕЛИЩНИЙ МЕМОРІАЛ ПАМ’ЯТІ

ЖЕРТВ ГОЛОДОМОРУ

Проведення скорботного заходу-реквієму до 81 річниці

Дня пам’яті жертв голодоморів

d0b7d0b0d0b3d180d183d0b6d0b5d0bdd0bdd0bed0b5

ЗАПРОШУЄМО ВСІХ БАЖАЮЧИХ ПРИЙНЯТИ УЧАСТЬ У ЗАХОДІ

Виконавчий комітет Гребінківської селищної ради

Категорія: Новини
• 20th, Четвер, Листопад 2014

ГРЕБІНКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

Васильківського району

Київської області

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я

від 28 жовтня 2014 року                                                                                    № 66

смт Гребінки

Про план заходів у зв’язку з Днем пам’яті жертв голодоморів  на території селища

Заслухавши інформацію заступника селищного голови Руденка В.М., з метою забезпечення проведення заходів до Дня пам’яті жертв голодоморів на території селища, відповідно до статті 32 ЗУ «Про місцеве самоврядування в Україні»,

виконком селищної ради

ВИРІШИВ:

1. Провести скорботний захід-реквієм на селищному Меморіалі пам’яті жертв голодомору 1932-1933 років 21 листопада 2014 року.

2. Утворити Організаційний комітет з підготовки та проведення заходів до Дня пам’яті жертв голодомору згідно з додатком № 1.

3. Затвердити план заходів у зв’язку з проведенням заходів до Дня пам’яті жертв голодомору на території селища згідно з додатком № 2.

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника селищного голови Руденка В.М.

Заступник селищного голови                                         В.М.Руденко

Додаток №1

до рішення виконкому від

28 жовтня  2014 року № 66

СКЛАД

Організаційного комітету з підготовки та проведення заходів до Дня пам’яті жертв голодоморів на території селища

Збаращенко Наталія Сергіївна – голова оргкомітету, селищний голова

Руденко Василь Миколайович- заступник голови оргкомітету, заступник селищного голови

Члени оргкомітету:

Парфьонов Михайло Сергійович- директор КП «Гребінківське ЖКГ»

Ковальчук Валентина Михайлівна- директор Гребінківської ЗОШ І-ІІІ ст.

Осьмак Лариса Борисівна- директор Гребінківської гімназії

Терещенко Маріанна Вікторівна- директор ДЗ «Гребінківська дитяча школа мистецтв»

Шевченко Лідія Василівна- директор Васильківського районного ЦДЮТ

Попков Віктор Миколайович- голова Ради ветеранів війни, праці, Збройних Сил та органів правопорядку

Копилов Вадим Юрійович-  начальник Гребінківського СВМ

Секретар виконкому                                О.І. Красовська

Додаток № 2

до рішення виконкому від

28 жовтня  2014 року № 66

ПЛАН

заходів у зв’язку з  проведенням Дня пам’яті жертв голодоморів на території селища

1. Розробити сценарій проведення скорботного заходу-реквієму на селищному Меморіалі пам’яті жертв голодомору 1932-1933 років.

Терещенко М.В.

2. Просити керівників підприємств, організацій та установ селища направити делегації для прийняття участі у заході та покладанні квітів.

Керівники підриємств, оргазацій та

установ селища

3. Забезпечити участь учнівської молоді у проведенні мітингу-реквіємі.

Ковальчук В.М., Осьмак Л.Б.

4. На території селища 22 листопада 2014 року приспустити Державний Прапор України, обмежити проведення розважальних заходів.

Виконком селищної ради,

керівники підприємств, організацій                                                                                  та установ селища

5. Організувати у  бібліотеках, навчальних закладах селища тематичні експозиції, книжкові виставки, проведення тематичних вечорів, вечорів-реквіємів, годин пам’яті, присвячених трагічним сторінкам історії держави, зокрема голодоморів, в Україні.

Ковальчук В.М., Осьмак Л.Б.,

Шевель Л.Ф., Меньших С.І.,

Корнієнко С.І.

8. Забезпечити здійснення заходів щодо державно-громадської опіки над людьми, що  пережили голодомори в Україні зокрема, здійснити своєчасну виплату пенсій та інших соціальних виплат, при можливості надати матеріальну допомогу та провести додаткове обстеження матеріально-побутових умов їх проживання.

Журбенко Н.В., Руденко К.М.

9. Вжити заходів щодо належного впорядкування території селищного Меморіалу пам’яті жертв голодомору 1932-1933 років.

Парфьонов М.С.

Секретар виконкому                                О.І. Красовська

Категорія: Рішення сесій
• 18th, Вівторок, Листопад 2014


ГРЕБІНКІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА

Васильківського району

Київської області

Р І Ш Е Н Н Я

від  12 листопада 2014 року                                                         № 352-ХХ V VI

смт Гребінки

Про забезпечення Гребінківським СВМ дотримання правопорядку в селищі

Заслухавши інформацію начальника Гребінківського СВМ Копилова В.Ю., селищного голови Збаращенко Н.С., депутатів селищної ради, селищна рада відмічає, що стан дотримання правопорядку на території селища за останній час погіршився.

Аналіз оперативної обстановки на території обслуговування селищним відділенням міліції показує, що за 2014 рік порівняно з минулим роком відмічається збільшення злочинів загальної злочинності на 9,3%, по тяжким злочинам на 9,3%, тяжким злочинам на 0,7%, особливо тяжким на 0,2%. За 2014 рік відділенням зареєстровано 2000 інформацій про злочини та пригоди, що на 53% більше, ніж за аналогічний період 2013 року. Збільшення відбулося по таким видам злочинів, як грабежі, хуліганства, крадіжки особистого майна, злочини, пов’язані з незаконним обігом наркотиків, крадіжки з дач, незаконне заволодіння автотранспортом. Дільничими інспекторами міліції розкрито 41 злочин загальнокримінальної спрямованості, виявлено 10 посівів маку та конопель. Під час проведення оперативних заходів  виявлено 15 фактів незаконного обігу наркотиків, з них зберігання наркотичних речовин – 7, вирощування нарковмісних рослин – 8. Працівниками відділення складено 341 адміністративний протокол. На неналежному рівні проводиться робота з особами, які вчиняють насильство в сім’ї, зловживають спиртними напоями, що в свою чергу тягне за собою вчинення нових сварок, бійок, в яких учасники отримують не тільки легкі, а й середньої тяжкості тілесні ушкодження, а в деяких випадках тяжкі і такі, що спричинили смерть. За 2014 рік надійшло 163 заяви та повідомлення про вчинення насильства в сім’ї, із яких по 117 були спричинені тілесні ушкодження та складено 87 адміністративних протоколи. Незважаючи на проведення профілактичних заходів, на неналежному рівні залишається робота по попередженню крадіжок особистого майна, особливо із квартир, приватних будинків, шахрайств і хуліганства.

Штатна чисельність Гребінківського СВМ складає 22 працівника, з них в наявності є 8. Некомплект становить 6 працівників, з них 5 дільничих інспекторів міліції та 1 оперуповноважений. За останні роки впав престиж роботи в правоохоронних органах, погіршуються умови роботи працівників міліції – низький розмір заробітної плати, погане забезпечення транспортом, паливно-мастильними матеріалами, житлом.

Виходячи з вищевказаного, керуючись п. 40 ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”,

селищна рада

ВИРІШИЛА:

1. Інформацію начальника Гребінківського СВМ Копилова В.Ю. про діяльність Гребінківського СВМ щодо забезпечення дотримання правопорядку на території селища прийняти до відома.

2. Рекомендувати Гребінківському СВМ (начальник Копилов В.Ю.) провести роботу щодо поліпшення службової діяльності селищного відділення міліції, покращення стану правопорядку, посилення захисту громадян від неправоправних посягань.

3. Рекомендувати Гребінківському СВМ (начальник Копилов В.Ю.) посилити роботу за:

– поліпшенням розкриття та розслідування злочинів, пошукової та агентурної роботи;

– проведенням профілактичної роботи по попередженню крадіжок державного та особистого майна, хуліганства;

– незаконним обігом наркотиків;

– додержанням вимог щодо поводження з відходами, зокрема утримання в належній чистоті вулиць селища, прибудинкових територій і дворів;

4. Рекомендувати Гребінківському СВМ (начальник Копилов В.Ю.):

– здійснювати спільні заходи з адміністраціями підприємств, організацій та установ селища, громадськістю з метою профілактики правопорушень, особливо серед молоді;

– спільно з виконавчим комітетом селищної ради, депутатським корпусом провести роз’яснювальну роботу серед населення, особливо осіб похилого віку, щодо неприпустимості надання будь-яких послуг або подарунків особам, які представляються працівниками соціальної сфери, а також входження в довіру осіб циганської національності.

– проводити роз’яснювальну роботу серед населення, особливо серед молоді, щодо залучення до роботи в правоохоронних органах.

5. Просити Васильківський МВ ГУ МВС України в Київській області (начальник Колбатов А.К.) надати допомогу Гребінківському СВМ у заповненні вакантних посад, забезпеченні відділення транспортом та паливно-мастильними матеріалами.

6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань законності, правопорядку та соціального захисту населення (голова Кузьменко О.В.).

Селищний голова                                    Н.С.ЗБАРАЩЕНКО

Категорія: Рішення сесій
• 17th, Понеділок, Листопад 2014

ОГОЛОШЕННЯ

21 листопада 2014 року директор ТОВ «Агронерудремпостач» Ходак і вський Олексій Павлович особисто виїжджає в зону АТО з багажем для військовослужбовців. Сьогодні вкрай необхідні товари це: цигарки, макаронні вироби, а особливо, трав’яні чаї для лікування кашлю. Бажаючі надати допомогу військовослужбовцям звертатись за телефоном особисто

до Ходаківського Олексія Павловича 097-931-80-47

або бухгалтерію підприємства 7-10-30

допомогу приймають за адресою смт.Гребінки вул. Київська,190.

Виконком Гребінківської селищної ради

Категорія: Новини
• 17th, Понеділок, Листопад 2014

Аналіз регуляторного впливу

Назва регуляторного органу – виконавчий комітет селищної ради.

Назва документа – „Про встановлення тарифів на житлово-комунальні послуги”.

Розробник аналізу регуляторного впливу – Комунальне підприємство «Гребінківське житлово-комунальне господарство» виконкому Гребінківської селищної ради. На виконання Законів України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», «Про житлово-комунальні послуги», постанови КМУ від 01.06.2011 р. № 869 „Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги”, постанови КМУ від 17.07.2014 р. № 269 „Про внесення змін до деяких постанов КМУ” підготовлено аналіз очікуваних результатів від впорядкування тарифів, що надаються селищним комунальним підприємством КП «Гребінківським ЖКГ».

Опис проблеми

На сьогоднішній день на підприємстві склалася критична ситуація, спричинена невідповідністю діючих тарифів на оплату послуг їх фактичній собівартості. З часу прийняття діючих тарифів мінімальна заробітна плата зросла на 40 % та згідно розрахунків економічно обґрунтованих планових витрат, пов’язаних з наданням послуг з:

1. Вивезення побутових відходів – собівартість послуги зросла на 66 %;

2. Холодне водопостачання – собівартість послуги зросла на 43 %;

3. Собівартість надання відповідних послуг по „Утриманню будинків та прибудинкових територій” –  зросла на 102 %.

Як наслідок, підприємство відчуває нестачу у власних обігових коштах (отриманих від реалізації наданих послуг), в результаті чого зростає заборгованість по сплаті ПДВ. Така ситуація ставить під загрозу стабільність роботи підприємства. Так, за підсумками роботи за 1 півріччя 2014 року порівняно з 1 півріччям 2013 року витрати підприємства збільшилися на 43,5% (137,9 тис грн.).

Негативним наслідком невідповідності тарифів на житлово-комунальні послуги рівню економічно обґрунтованих витрат на їх виробництво є збільшення рівня зносу основних засобів підприємства, відповідно зниження якості обслуговування споживачів. Через значну зношеність внутрішньобудинкових мереж відбуваються перерви у наданні послуг споживачам. Для своєчасного та якісного надання послуг вкрай необхідно врегулювати тарифи, які б відшкодовували планові витрати підприємства.

Цілі регулювання

Запропонованим проектом рішення виконавчого комітету селищної ради „Про встановлення тарифів на житлово-комунальні послуги” пропонується встановити тарифи для населення селища.

Прийняття даного рішення дає змогу привести тарифи на житлово-комунальні послуги до рівня, що забезпечить:

утримання якості надання послуг на рівні нормативної;

беззбиткову діяльність КП «Гребінківське ЖКГ» відповідно до вимог Закону України «Про житлово-комунальні послуги»;

стримування темпів зносу основних засобів.

Механізми регулювання та заходи досягнення мети

Дану проблему можливо вирішити шляхом приведення у відповідність доходів підприємства витратам на надання послуг. Це можливо зробити двома шляхами:

1. Для покриття витрат підприємства можливе виділення коштів з селищного бюджету у вигляді дотації на покриття різниці між вартістю послуг для населення та діючим тарифом, але кошти селищного бюджету не покривають в повному обсязі витрати підприємства.

2. Підвищення економічно обґрунтованих тарифів, яке пропонується для розгляду.

Досягнення регуляторних цілей передбачається шляхом прийняття рішення про встановлення тарифів на житлово-комунальні послуги для населення селища. Рішення виконавчого комітету селищної ради «Про встановлення тарифів на житлово-комунальні послуги», у разі його прийняття, буде єдиним процедурним документом, відповідно до якого мешканцям селища буде проводитись нарахування плати за житлово-комунальні послуги.

Альтернативи та їх оцінка

Якщо проблему не вирішувати і залишати тарифи без змін, то підприємство може збанкрутувати. Такий варіант неприйнятний. Відсутність коштів не дасть змоги підприємству оновлювати основні засоби та підвищити якість надання послуг.

Строк чинності регуляторного акта

Строк дії регуляторного акта необмежений. У разі зміни чинного законодавства або з інших причин, до регуляторного акта можна вносити зміни та доповнення.

Показники результативності регуляторного акта

Показниками ефективності регуляторного акта будуть:

задоволення потреб мешканців у наданні житлово-комунальних послуг належної якості;

створення умов для сталої, ефективної роботи та розвитку підприємства;

спроможність підприємства своєчасно сплачувати за паливо-енергетичні ресурси та матеріали;

забезпечення вчасної виплати заробітної плати;

забезпечення своєчасної сплати податків до бюджету.

Заходи відстеження регуляторного акта

Періодичне відстеження результативності вказаного рішення буде проведено через рік після набрання чинності даного акта.

Планові тирифи на житлово-комунальні послуги на 2015 рік

Послуга „Утримання будинків та прибудинкових територій” – розрахована на кожний будинок окремо, відповідно до житлової площі будинку, територій прибирання житлових будинків та прилеглих територій, норм Галузевої угоди між Міністерством з питань житлово-комунального господарства України, Всеукраїнським об”єднанням обласних організацій роботодавців підприємств житлово-комунальної галузі „Федерація роботодавців ЖКГ України” та Центральним комітетом профспілки працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення України на 2010-2012 роки, типових норм часу та норм обслуговування для робітників і виробничого персоналу, зайнятих утриманням житлового фонду, затверджених наказом Державного комітету України по житлово-комунальному господарству від 04.08.1997 року № 59. Послуга з утримання будинків та споруд та прибудинкових територій включає в себе такі послуги: прибирання житлових будинків та прибудинкової території, технічне обслуговування мереж водопостачання та водовідведення, поточний ремонт житлових будинків, п рибирання і вивезення снігу, посипання призначеної для проходу та проїзду частини прибудинкової території, протиожеледними сумішами .

Витрати на поточний ремонт житлових будинків розраховані на 5 років та складають 20% у плановому тарифі.

Вартість послуги з „Утримання будинків та прибудинкових територій” наведена у таблиці 1.

Таблиця 1

Адреса

Прибирання сходових

клітин

Прибирання

прибудинкової території

Тех. Обслуг мереж водопостач

Тех. Обслуг мереж водовідв

Поточний

ремонт житлових будинків

Прибирання і вивезення снігу, посипання призначеної для проходу та проїзду частини прибудинкової території, протиожеледними сумішами

Всього тариф за 1м кв житл. площі в місяць

грн/м кв

грн/м кв

грн/м кв

грн/м кв

грн/м кв

грн/м кв

грн/м кв

Леніна 65

0,526

0,375

0,526

0,430

0,610

0,197

2,66

Леніна 67

0,527

0,376

0,546

0,446

0,613

0,204

2,71

Леніна 69

0,520

0,373

0,538

0,440

0,604

0,201

2,68

Леніна 71

0,515

0,378

0,553

0,452

0,645

0,207

2,75

Леніна 73

0,514

0,380

0,532

0,435

0,597

0,199

2,66

Леніна 75

0,378

0,379

0,548

0,448

0,439

0,205

2,40

Леніна 77

0,417

0,382

0,444

0,363

0,761

0,166

2,53

Білоцерківська 15А

0,533

0,350

0,429

0,351

0,482

0,161

2,31

Білоцерківська 15

0,541

0,378

0,455

0,372

0,511

0,170

2,43

Білоцерківська 13А

0,485

0,309

0,477

0,390

0,818

0,179

2,66

Південна 16

0,441

0,330

0,680

0,556

0,700

0,255

2,96

Південна 18

0,448

0,329

0,685

0,560

0,705

0,257

2,98

Південна 20

0,463

0,337

0,699

0,571

0,719

0,262

3,05

Південна 22

0,455

0,330

0,695

0,568

0,716

0,260

3,02

Південна 24

0,423

0,313

0,645

0,527

0,664

0,242

2,81

Південна 26

0,425

0,319

0,655

0,535

0,674

0,245

2,85

Примітка: обслуговування та перевірка димовентиляційних каналів здійснюється за рахунок споживачів.

Послуга „Холодне водопостачання” : плановий об’єм холодного водопостачання відповідає нормам діючих тарифів та складає 105,12 тис. грн. м куб на рік – подача питної води. Норма споживання питної води на 1 особу в місяць – 5,7 м куб.

Розрахунок норми споживання холодної води (ДБН В.2.5-64:2012 „Внутрішній водопровід та каналізація”):

190 л/добу÷1000*30днів= 5,7 м куб на 1 особу в місяць

Тариф на послугу з „Холодного водопостачання” :

1 група споживачів (населення):

– при відсутності лічильника – 35,68 грн на місяць на 1 особу;

– при наявності лічильника – 6,26 грн за м куб;

2 група споживачів (бюджетні установи) – 6,43 грн за м куб;

3 група споживачів (інші організації) – 7,27 грн за м куб.

Тариф на послугу з „Водовідведення”. Тариф на послугу „Водовідведення” був затверджений ПАТ „Саливонківський цукорвий завод” у 2006 році у розмірі 1,07 грн/м куб стоків та згідно договору про очищення побутових стоків перераховується комунальним підприємством у розмірі 1,07 грн/ м куб. Тобто, комунальне підприємство не має тарифу на послугу з „Водовідведення” та витрати по даній послузі не відшкодовуються.

Тариф на послугу з „Водовідведення”:

1 група споживачів (населення):

– при відсутності лічильника – 22,46 грн на місяць на 1 особу;

– при наявності лічильника – 3,94 грн за м куб;

2 група споживачів (бюджетні установи) – 4,04 грн за м куб;

3 група споживачів (інші організації) – 4,57 грн за м куб.

Тариф на послугу „Вивезення твердих побутових відходів”: плановий об’єм вивезення твердих відходів на 2015 рік – 3213  м куб – це фактичний об”єм вивезення твердих відходів за 2013 рік. Норма утворення твердих побутових відходів для населення складає 1,5 м куб в рік на 1 особу (багатоповерхові житлові будинки). Розрахунок норми утворення твердих побутових відходів для населення (постанова № 1070 від 10.12.2008 р. „Про затвердження Правил надання послуг з вивезення побутових відходів”) наведений у таблиці 2.

Таблиця 2

Об’єкт обслуговування

Одиниця розрахунку

Кількість одиниць розрахунку для об’єкта обслуговування

Норма надання послуги, літрів на добу

Норма надання послуги, м куб на місяць

Коефіцієнт сезонної нерівномірності утворення ТВ

Обсяг надання послуги, м куб на місяць

Населення

1 людина

1

4,14

0,124

Зима

0,95

0,118

Весна

0,89

0,111

Літо

1,09

0,135

Осінь

1,07

0,133

1,5 м куб в рік

Вартість вивезення ТПВ на 1 мешканця багатоповерхових  житлових будинків :

1,5 м куб х 108,69 грн/м куб ÷ 12 міс. = 13,59 грн (з ПДВ).

Послуга по вивезенню твердих побутових відходів за 1 мішок -30 кг (приватний сектор – житлові будинки з присадибними ділянками та всіма видами благоустрою):

Розрахунок:

1 мішок – 0,094 м куб

Тариф на вивезення сміття для населення становить – 108,69 грн/м куб.

Вартість 1 мішка : 0,094 м куб х 108,69 грн/м куб  = 10,22 грн (з ПДВ).

Тариф на послугу з „Вивезення твердих побутових відходів”:

1 група споживачів (населення) – 108,69 грн за 1 м куб сміття;

2 група споживачів (бюджетні установи) – 111,60 грн/м куб;

3 група споживачів (інші організації) – 126,15 грн/м куб.

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб приймаються в письмовому вигляді протягом 14 днів з дня оприлюднення за адресою: 08662, Київська обл., Васильківський р-н, с. м. т. Гребінки, вул. Леніна, 2,КП «Гребінківське ЖКГ»

Категорія: Новини
• 12th, Середа, Листопад 2014

img_4024 Шановні жител і селища !

Шановні пенсіонери та ветерани!

Сердечно вітаємо Вас із професійним святом.

Відзначення Дня працівників сільського господарства – це визнання державою звитяжної хліборобської праці на благо України, це хвала мозолястим рукам селян, які знають справжню ціну хлібу!

Аграрний сектор економіки тому й іменується базовим, що разом з іншими складає основу життя держави та добробуту її громадян. Відомо, як нелегко сьогодні працювати на землі. Але лише завдяки Вашій наполегливій праці та умілому господарюванню досягнення в сільському господарстві останніх років стають загальновизнаними. Нарощування обсягів виробництва зерна, іншої продукції поєднуються з поступовим підвищенням їх конкурентоспроможності, безперебійним задоволенням потреб харчової і переробної промисловості у сировині, утворенням сталого експортного потенціалу держави. Це завдяки сільським трудівникам полиці наших магазинів все більше і більше наповнюються високоякісними українськими продуктами, а в кожній українській оселі є і хліб, і до хліба.

Хай і надалі рясно колосяться щедрими врожаями ваші ниви, хай втілюються в життя ваші плани, задуми та сподівання на радість вашим рідним, на благо розквіту рідної України та піднесення добробуту всього українського народу. Хай обходять вас стороною природні стихії, а Ваші родини живуть у сімейному затишку, щасті, благополуччі та при доброму здоров’ї!

З повагою

селищний голова                                           Н.С. Збаращенко

Категорія: Новини
• 06th, Четвер, Листопад 2014

29 жовтня 2014 року в Дитячому садочку «Дзвіночок» відбулося Свято Осені в одній із випускних груп – «МАЛЬВА».

Чарівна атмосфера свята не залишила байдужим а ні жодного гостя, а ні жодного винуватця дійства.

Також під час проведення Свята Осені адміністрація ДНЗ «Дзвіночок» організували конкурс на найкращу осінню композицію. Багато родин із радістю відгукнулося на таку цікаву пропозицію і ось що вийшло!